Monday, May 16, 2011

Yippie.... GA result contest!!! and Happy Teachers Day

Selamat hari guru 
 kepada mereka yg bergelar guru...


So, dihari yg bertuah ini, saya akan mengumumkan pemenang GA contest baru2 nih..... 
cabutan nih dibuat oleh anak-anak murid saya sempena sambutan Hari Guru hari nih.....

JENG! JENG! JENG!
Pemenangnya ialah.....

1st Prize :
ADY SHARIZ

2nd prize: 
CIK PUAN HADY

3rd PRIZE :
NISA AZMAN


dannnnn saguhati...

INTAN BERLIAN 
NANA KIMIE

Tahniah kepada semua pemenang...dan kepada yg tidak berjaya, cuba lagi selepas ini.... 
Kepada kwn2 yg menang,
sila PM ke FB saya iaitu SYUHAIDA AZLIANA SHAHIDAN
untuk alamat, tel, FB,dan  email  kepada saya untuk memudahkan proses penghantaran hadiah....!!!! 
Plzz jgn hantar kot email saya sebb byklah sgt email yg tak terbaca....:)


13 comments:

dilazfamily said...

tahniah pada yang menang

Huda said...

tahniah pemenang!

Nisa' Azman said...

ok, dh PM td.. dpt x?
thanx byk2 ye.. n congrats pd yg lain~.. ^_^

Nisa' Azman said...

nie entry penghargaan.. XP
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/05/3rd-prize-winner-alhamdulillah.html

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah... saya dah Pm.. dapat x?.. zarina tazari

cikpuanhady said...

thanks coz sudi pilih me..tahniah juga buat pemenang yang lain..me dah mesej kat fb..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

cikpuanhady said...

oh ya, nanakimie dia tak dpt online sehingga 20hb ni, jadi lambat sikit dia boleh bagi details..

cikpuanhady said...

me ada buat tq entri, tapi publish jam 8.34 pagi nanti kat blog personal..

Belog kami :Notre Belle Histoire

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Adyshariz said...

alhamdulillah aisha menang..nanti malam skit aisha send details...tahniah semua

tq cphady inform me...muahhh

Izan Ishak said...

tahniah pada semua pemenang!

|:~AidA~:| said...

tahniah kpd pemenang.. perhatian kat semua pemenang..boleh tak pm details kt FB saya...saya tak dpt detail yg u ols bg b4 nie kec cik puan hady...sorry....mgkin fb saya agak pening lately...

Adyshariz said...

salam..aisha hantar detail kat sini boleh? sb skrg tak dpt nak online sehingga di beritahu kelak.. boleh ya aida..

Siti Haisah Aminudin
Epson Toyocom Malaysia Sdn Bhd
Engineering department
Lot No 1, jln persiaran Industri
Taman perindustrian sri damansara
52200 Kuala Lumpur

najwwa@gmail.com

tq

nanakimie said...

sory sis lambat bg details..nana baru dapat online..ada kem dari 16-20 may

nana xde fb,nana bagi kat sini je yer

ASADATUL JANNAH BT.ZAKORA
NO.41 TAMAN SEROJA
28700 BENTONG
PAHANG

nana.kimie@yahoo.com

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails