Wednesday, January 04, 2012

XTVT mengepam.....

usaha saya sekarang.....dgn pam swing nihla memudahkan keje saya...

Ok tak tajuk tu kt atas tu? heee... skrg keje saya dok umah jer n jaga bb... maklumlah dpt cuti 3 bulan.. best kan! nk kata boring tak juga..ada jer benda nk dibuat...mostly byk dok dgn BB Aqeeb lah... kejap2 bgn, tido n menyusu... Yg jd penuh xtvt tu bukan apa.. ada jer time kosong saya mesti cari peluang nk mengepam susu utk AQEEB. 
 Mmg dr mula preggy lg dah tanamkan semangat nk bg fully BF utk AQEEB.. n ni lah pestime saya menyusu penuh...

INSYAALLAH harap2 usaha dan semangat saya nih berjaya...walaupun diawal2 nih dah mcm2 dugaan saya hadapi... 2 anak yg dulu mmg tak BF pon.. ntah takder sapa pulak yg support nak suh BF. Yg suslung terus bg susu botol... :( Yg ke2 pun sbb sakit sgt kena c'zer so, susu botol jugak... n yg kali nih, wlpun kena c'zer jugak, tp saya kuatkan semangat nak BF. 

Semangat bertambah2 sbb byk info saya dpt bila dok surfing pasal BF nih. Nak2 ramai kwn2 blogger n FB yg support BF nih... Alhamdulillah.. walaupun org sekeliling ssaya tak berapa tahu pasal fully BF nih, saya tetap tabahkan hati utk teruskan perjuagan saya nak bg susu ibu kat AQEEB.... sebab saya dah tau byk kebaikannya..

Dan saya harap takderla ^org^ yg asyik suh anak saya mkn nestum sekrang sblm umur 6 bulan..... sedih tau bila diorg pk anak saya nangis tak kenyang n suh bg nestum.... :( whatever.. saya tetap usahakan hak saya dan anak saya..boleh tak macam tuh????

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails