Wednesday, April 28, 2010

Dress LilRania( lain yg nak buat lain yang jadi..)





Ok ker tak? hihihi....

Close up bhgn atas...


Bahagian bawah....

Tadaaaa....nihla hasilnya dr smocking yg aku buat baru2 nih..tup2 bila dah siap camnihla rupa dress tuh.. kihkihkih ( patut aku menjerit bkn ketawa) ...Mana gi smockingnya??? Tula yang aku frust sgt... hajat di hati mmg nak tgk smocking yg aku buat tuh jd baju.. Tup2 masa nak camtum, size bhgn smocking tuh kecil dr size asal!!! Huhuhu... Memang takleh nak buat apa... Sedih.. Sedih.. memang takleh nak cakap... So tepaksa di'oter smula dress tuh dan inilah jadinya!!

Kali nih aku tau lah kat mana silapnya.... kain yg aku pleat tuh terlalu lembut wpn aku guna 1 1/2meter kain still tak cukup... sepatut aku iron kain gam nak bagi keras, so
size pleat tuh kurang n tak guna byk kain... Takpe lepas nih elak kan kesalahan mcm nih erk... hihihi..

Whateva...aku rasa dress yg tak jd nih ok gak kan?? (Perasan la tuh...hihihi) Janji jd baju gak dan penting skali Rania mesti suka baju yg mama jait utk die...

2 comments:

nurazimah / Imah said...

nice dress..tak jadi smocking pon ada gak sulam tangan ye...

|:~AidA~:| said...

tq... frust sebab xjadi dress smocking... so kena tambah penyeri yg lain..:)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails