Tuesday, November 23, 2010

pending project yg baru siap...diapers bag for my sist!!

 
                    

boleh pendekkan tali....ikat reben jerk!!

 exteli..... diapers bag nih saya buat utk adik saya.... nasib baik sempat siap sebelum dia bersalin due dia baper ari jer lagik!!..sempatlah saya pos kat dia... nak siapkan beg nih mau amik masa 3ari... patutnya kejap jer.. tapi disebabkan bzz memanjang buat pun curik2 masa.... time2 suami n anak2 tido..hihihi.... masa tuh la saya berperang dengan project2 saya... kalau waktu lain saya buat2 cebok spend masa dgn diorg...hihihi...nak jd isteri mithali la katakan.... amin.... so tu yg yg pending project jer!! +++ dgn kerja2 bergaji!!! hihihi.... okla..enjoy the pic.. komen tau!!! byk jugak la saya tgk kelemahan beg nih.. almaklumlah 1st time jait diapers beg... main belasah jer!!! oppsss belasah2 pon siap gak kan!!! heheheh
gaya kalau tali labuh....
gaya untuk tali singkat...

2 comments:

color me pretty said...

i suka gaya 2 tali yang boleh dipanjangkan dan pendekkan. great work and keep it up yeah!

aida said...

ha'ah... tali tu buat sengaja buat panjang..bila pemiliknya nak tali pendek, saya cuba buat alternatif lain... takkan nak buka n jait semula..:)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails