Wednesday, December 01, 2010

threader catcher......sew along projek dgn hany n nini....


Akhirnya..... berjaya gak saya buat sew along project nih bersama Hany  and Nini... suka rasanya dpt buat benda alah nih sebab dah lama sgt berangan..:P nasib baik ada geng nak berlumba2 buat walaupun saya org terakhir siapkan.. hehehehe.. kalau tak sampai bila pon tak terBUAT lah benda alah nih.. Almaklumlah.. saya skrg wlpun cuti sekolah.. saya tak cuti gak..kena attend kelas.. letih + penat toksah nak cakap lah... tapi bila dpt menjait.. penat + letih tuh akan hilang... pelikkan.. saya rela tak tido petang kalau weekend, padahal badan nih perlukan rest... janji dpt buat 1 projek seminggu pon dah cukup... hehehe..

4 comments:

NYKOLETT said...

Tahniah... berjaya merealisasikan angan2 anda hihihi..pandai pilih kain gelap..tak lah cepat kotor kan..kak suka jamu mata tengok macam2 thread catcher di blog.

|:~AidA~:| said...

tq... angan yg dah lama terpendam... baru dapat saipakan satu..:)

Nini Aziz said...

Aida..

Cantik thread catcher nih.. tgu apron lak hehehe..

|:~AidA~:| said...

nini : sempat ker tak nak buat apron nih...hehehe

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails